fredag den 10. januar 2014

Lever än

Jag har förstått att det fortfarande finns folk som tittar in här ibland i hopp om att få läsa något nytt jag skrivit, men att de varje gång mötts av en lika ouppdaterad  blogg som de senaste halvåret, typ. Så det tänkte jag göra något åt nu. En liten uppdatering var det här!

Ronja har börjat dagis, och hon älskar det! Hon har visst bra av att få se lite andra barn och leka av sig med dom på dagarna. Idag har jag lämnat henne själv för första gången. Jag hade fasat för denna dag. Inte för Ronjas skull. Hon har ju visat att hon är trygg där med pedagogerna och barnen. Nej,jag var mer orolig för att jag själv skulle bryta ihop av att lämna min lilla flicka själv där och bara vända om och gå. Jag fruktade för att hon skulle kolla på mig med undrande ögon som liksom skulle säga "Va?? Lämnar du mig nu? Själv! Men mamma..." Och ja,lite undrande såg hon ut när jag vinkade och stängde grinden bakom mig. Och gick. Jag vågade inte vända mig om igen och skyndade på stegen och begravde ansiktet i halsduken och gjorde mitt bästa för att inte gråta. Och det lyckades, även fast några tårar var på kanten att rinna över. Och nu sitter jag här, hemma, och väntar på att dom ska ringa efter att hon vaknar från sin förmiddagslur. Och jag längtar tills jag får hämta henne och hon ler sitt charmiga leende med rynkad näsa och busiga uppsyn. Min lilla busunge!

2 kommentarer:

  1. Jaa!! Kul att du är tillbaka!! Och att det går så bra med dagis för Ronja =) Vill höra mer om din födelsedag! Kram

    SvarSlet
  2. Dags för ett blogginlägg igen snart? ;) Kram!

    SvarSlet